Ο σκοπός της "ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ"


GJ8Y0832.jpg
 
 

Η έκθεση "ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018" δίνει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κυνηγίου, της κυνοφιλίας, των αυτοκινήτων 4x4, των ηλεκτρονικών βοηθημάτων (για κυνηγούς, κυνηγόσκυλα, αυτοκίνητα) και άλλων συναφών αντικειμένων που σχετίζονται με τις υπαίθριες δραστηριότητες, να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα εύρωστο οικονομικά κοινό, όπως είναι οι 35.000-40.000 επισκέπτες που θα παρευρεθούν από 30 Μαρτίου έως 1η Απριλίου στο φιλόξενο χώρο του εκθεσιακού χώρου MEC Παιανίας.


Ο απόηχος της περσινής "ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ"


Σαν την πιο πολύχρωμη, δημοφιλέστερη, πολυπληθέστερη και... αποδοτικότερη κυνηγετική έκθεση που έγινε την τελευταία 10ετία στη χώρα μας, κατέταξαν στη συνείδησή τους την “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ” οι χιλιάδες των επισκεπτών της, αλλά και όλοι εκείνοι που εκ της θέσεως ή της αποστολής τους, ήταν υποχρεωμένοι να αποτιμήσουν τα παράπλευρα “κέρδη” και την κοινωνική της απήχηση!

Τόσο οι εμπορικές επιχειρήσεις του χώρου όσο - κυρίως - οι εκπρόσωποι των κυνηγετικών οργανώσεων, είχαν την ευκαιρία κατά την διάρκεια των τριών αυτών ημερών, να χρησιμοποιήσουν την “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017” σαν μία επικοινωνιακή πλατφόρμα που έφερε το κυνήγι πιο κοντά στην υπόλοιπη κοινωνία.

Πάνω από 30.000 άτομα διέσχισαν εκείνες τις ημέρες τους διαδρόμους του MEC, ενώ κάποιες στιγμές ακόμα και αυτό το ευρύχωρο εκθεσιακό κέντρο, φαινόταν “μικρό” για να φιλοξενήσει την αθρόα προσέλευση κυνηγών από κάθε γωνιά της πατρίδας μας...

Ένα μεγάλο μερίδιο για την επιτυχία αυτής της κυνηγετικής γιορτής, οφείλεται στους  συλλόγους της περιφέρειας που ναύλωσαν δεκάδες πούλμαν για τα μέλη τους.  


Χιλιάδες επισκέτες από όλη την Ελλάδα


Μετά την πολύ επιτυχημένη "ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017" που συγκέντρωσε οργανωμένες επισκέψεις από κυνηγετικούς συλλόγους όλης της Ελλάδας, αναμένεται περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας, δεδομένης και της μεγάλης προβολής από την τηλεόραση, από κυριακάτικες εφημερίδες υψηλής κυκλοφορίας , αλλά και από την εκπομπή "Πρωινές Ιχνηλασίες", μια δική μας παραγωγή, με 15ετή διαδρομή και μεγάλη ακροαματικότητα, που βγαίνει στον αέρα από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ (ΕΡΑΣΠΟΡ) και φυσικά από το περιοδικό "Κυνηγεσία & Κυνοφιλία" και την εβδομαδιαία εφημερίδα "Κυνηγετικά Νέα".

Επίσης, η πρόσκληση και οι ειδικές παροχές στους επαγγελματίες της λιανικής που ξεκίνησε πέρυσι θα γίνει σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό αποδεκτών, ώστε εκτός από τους κυνηγούς να εξασφαλιστεί ότι θα παρίστανται όσο το δυνατόν περισσότεροι καταστηματάρχες από όλη την Ελλάδα.